Hullám-SZIG Kft. 4263 Nyírmártonfalva, Melánia tanya 16.

Minőség és garancia

MINŐSÉG ÉS GARANCIA

Egy építkezésnél a legnehezebb feladatok közé tartozik a munka megszervezése, a szakemberek kiválasztása, a szükséges anyagok beszerzése, a határidők és a minőségi követelmények betartatása. A Czell-Gép Kft. ezeket a feladatokat kivétel nélkül elvégzi, sőt igény esetén az építészeti tervezést is elvégzi, illetve műszaki vezetéssel felügyeli a kivitelezést is. Önnek tulajdonképpen csak aláírnia kell a papírokat, majd használatba venni az ingatlant. Szerintünk a jó munka megköveteli azt, hogy az elméleti és gyakorlati szakemberek a felmérés-, a tervezés-, és a kivitelezés folyamatában is együtt dolgozzanak.


Üzleti etikánk Önnel szembeni hatékonyságon, együttműködésen, és tiszteleten alapul, vagyis a vállalt határidőre minőségben, a megadott költségkereten belül történő kivitelezéssel fogjuk a legjobbat nyújtani Önnek. A magasan képzett, megbízható alkalmazottjaink, munkatársaink foglalkoztatási biztonsága, megelégedettsége, munkahelyi közérzete és a munkavédelmi előírások betartása, mind-mind garancia a hatékonyságunkra és a piacképes árainkra.

CÉLUNK

Az ISO 9001:2008 nemzetközi szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer eredményes működtetése annak érdekében, hogy kiváló  minőségű szolgáltatások nyújtásával folyamatosan növeljük vevőink megelégedettségét,a jogszabályi előírások betartása mellett.


Ennek érdekében;

  • Hatékonyan működtetjük az ISO 9001:2008-es nemzetközi szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert, és eredményességét folyamatosan fejlesztjük.
  • Fokozott körültekintéssel választjuk ki szállítóinkat (beszállítóinkat, alvállalkozóinkat), akiktől elvárjuk az általuk szállított termékek,(áruk) illetve nyújtott szolgáltatások megbízható, jó  minőségét.
  • Törekszünk megrendelő partnereink igényeinek folyamatos felmérésére, és azok teljes körű, kölcsönösen kedvező módon történő kiszolgálására.
  • Korszerű technikánkkal minőségi szolgáltatást nyújtunk.
  • Szolgáltatási tevékenységünk során a műszaki biztonság éredekében szigorúan betartjuk az építőgépekre vonatkozó üzemeltetési, technológiai, munkavédelmi és tűzvédelmi előírásokat, melyeket folyamatosan ellenőrzünk és összehangoljuk a megrendelők előírásaival.
  • Kiemelten törekszünk a biztonságos munkavégzésre, melynek bizonyítéka a magasan kvalifikált szakembergárda, valamint a korszerű technikai eszközök.
  • Minden munkatársunk teljes elkötelezettséggel vesz részt a minőségirányítási rendszer sikeres működtetésében, eredményességének fejlesztésében és kitűzött minőségcéljaink maradéktalan megvalósításában.
  • Nagy hangsúlyt fektetünk környezetünk megóvására és a társaság tulajdonában lévő, magas értéket képviselő géppark folyamatos karbantartására.

​Mottónk: Pontosság - Minőség - Megbízhatóság.

Tanúsítványok

Ön megtalálta azt a céget, ami a tervezésben és kivitelezésben olyan minőségi követelményeknek felelt meg, hogy Építőipari Panaszmentességi igazolást nyert el, melynek célja, hogy kiemelje azokat az építőipari vállalkozásokat, amelyek működésük során a fogyasztóvédelmi szempontokat kiemelten kívánják kezelni, garantálják a fogyasztói jogok gyors, egyszerű, és olcsó rendezését, továbbá aktívan részt vesznek a fogyasztóbarát piaci gyakorlatok elterjesztésében és az építőipar piactisztulási folyamatainak ösztönzésében.

Kiváló cég és ISO tanúsítványok

Ezeket a tanúsítványokat az a cég kapja meg, amely igazolja, hogy a modern házépítés és építkezés minőségi feltételeinek megfelel, vagyis többek között a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő a működése, rendelkezik az egyes szakmai tevékenységéhez szükséges hatósági engedélyekkel, megfelelő és ellenőrzött gazdasági háttérrel - mely hivatalos forrásból származó adaton alapul, tartalmazza a pénzügyi információk folyamatos ellenőrzését - rendelkezik és ellenőrzött szakmai háttérrel bír, vagyis szakmai feladatok megvalósításában szerzett, referenciákkal igazolt gyakorlata van.